dissabte, 28 de gener del 2012

"Mirades Maies"

Avui us presento un reportatge que tenia a la bodega. El trobareu complet a la pàgina d'aquest bloq "Mirades Maies". Com sempre serà un plaer comptar amb les vostres opinions. ;)



dissabte, 21 de gener del 2012

"Entre Diagonals" - iPhone

Ara fa dies que les circumstàncies em tenen sense poder fer masses aportacions; tot i que Déu n'hi dó el mono que en tinc. Des d'on sóc, he trobat una fotografia que vaig fer dies enrera amb l'iPhone i per passar una mica l'estona m'he près la llicència de retocar-la amb un aplicació del AppStore "snapspeed". Us passo el resultat; per jugar una estoneta, té el seu caràcter divertit.

diumenge, 8 de gener del 2012

"Reivindicacions d'un Arbre" - iPhone

L'altre dia passejant per Manresa em vaig trobar amb aquesta curiosa escena. Un plàtan reivindicava el seu espai per a fer créixer les seves arrels; el resultat, tota una vorera amb el quitrà aixecat segons les capricioses formes de les seves arrels. Una vegada més sort de portar l'iPhone al damunt.


diumenge, 1 de gener del 2012

Xatrac Comú (Sterna hirundo)

Avui, amb intenció de començar l'any penjant alguna cosa la bloq,  he anat a voltar pel Port Vell, amb la càmera de gala, de manera que no ha calgut tibar de l'iPhone. Com moltes de les vegades que surto, no sé ben bé que em cridarà l'atenció per a fotografiar. Avui els ha tocat a aquests xatracs comuns (Sterna Hirundo). Són exemplars joves, si fossin adults tindrien una mena de barret negre al capdamunt del cap. Us en passo un parell.